Cara Ngenali Kulit Asli lan Kulit PU Kulit

Sawetara pelanggan anyar lan ora profesional babagan mbedakake kulit asli lan kulit PU. Oing artikel iki, kita bakal ngomong babagan sawetara katrampilan lan mbantu sampeyan carane luwih apik mbedakake ing antarane kulit asli, PU kulit palsu.

Umume ngomong,ana macem-macem jinis kulit, lan umume asale saka kewan kayata sapi, wedhus, wedhus, babi lsp. Bisa diklasifikasikake dadi kategori ing ngisor iki, wiwit saka kualitas paling dhuwur:

Kulit gandum lengkap

Kulit pamisah

Kulit ikatan minangka nilai paling murah.

Saiki, ayos sinau sawetara katrampilan migunani lan mbantu kita ngakoni.

leather
wrinkle-test

1.Tadhuh Kulit

Kulit asli nutul kanthi luwih alus, luwih fleksibel lan alami, lan nduweni kemampuan pulih sing kuat nalika sampeyan nutupi permukaan. Lan kulit palsu duwe gaya plastik sing alus, keras lan asring digawe saka plastik. Yen dibandhingake karo kulit asli, kulit PU cenderung luwih gampang babagan lan ngganti warna nalika ditarik.

2.Bungkus Barang

Kulit asli lan kulit palsu ora ana ambune. Kulit asli digawe saka kulit kewan asli, mulas kepenak mambu ing wangi kulit alami khusus. Kulit palsu biasane ambune ing wangi kimia kaya vinil utawa plastik. 

3. Coba deleng mburi

Lapisan mburi kulit cukup beda nalika mbandhingake kulit asli lan kulit PU. Tutup suede kanggo mburi kulit asli, lan kulit palsu biasane diolah nganggo kain kasa utawa lancip.

g&p
burn

4.Gosong iku

Kulit asli tahan resistensi geni lan ora bakal langsung diobong nalika diobong, mung rada entek, lan ambune kaya rambut sing dibakar, kulit palsu bakal nggawa geni lan ambune kaya plastik sing kobong. Plastik gampang kobong, amarga plastik digawe saka minyak bumi.

5. Titisake tetes banyu

Nalika nyelehake banyu sithik ing kulit asli, sejatine bakal nyedhot banyu, mung sawetara detik (kajaba kulit anti banyu). Penyerapan iki mbantu materi tetep luwes. Nalika kulit PU ora duwe rasa nyerep, lan banyu mung bakal geser metu ing sisih tengen permukaane.

water-absorption

Wektu kiriman: Jul-13-2021

Langganan Newsletter Kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

Tututi Kita

ing media sosial kita
  • liansu
  • lingfy
  • tuite (2)
  • youtube