Pemasok Tas Kulit Pebble Red Real Grain Full Customized Bag

Katrangan singkat:

Tas Tote Pebble Grain Full Red Wanita Tote Lembut Kanthi Kantong Zip


  • Ukuran: L37 * D6 * H53CM
  • Min. Jumlah Order: 100 Potongan
  • Kemampuan Pasokan: 200000 Bagéyan / Wulan
  • Papan Asal: Guangzhou, China (Daratan)
  • Kemasan: Tas Opp + Debu Bag + Karton Ekspor
  • Kode Gaya: TB1318-2
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Tote bag kerikil kanthi warna ireng lan abang. Kantong njero sing bisa dicopot nganggo penutupan tali. Kanthong ing ngarep. Tali nganggo logam ing sisih. Tutup clas magnetik. Kantong toko hobo tekstur alus kanthi kapasitas wiyar. Ukurane sampurna kanggo nggawa barang-barang penting, dadi pilihan sing ideal kanggo awan nganti sore.

    Informasi Produk

    Bahan:

    Kulit Pebble Gandum Lengkap 

    Werna:

    Ireng / Abang / Khusus

    Pelamar:

    Shopper Gedhe Kanggo Wanita

    Gaya:

    Kantong Tote Bahu

    Detail:

    * Bag Shopper Kanthi Bag Inner

    * Tekstur Kulit Pebble Asli

    * Tutup Tombol Magnetik

    Sample Leadtime:

     5-7 Dina Kerja

    Timah Produksi:

    15-27 Dina Pakaryan Adhasar Quantity

     

    Nang Kanthong Karo Penutupan Ruched

    tote-handbags18-15

    Sisih Kanthi Detail Knot

    tote-handbags18-14

    Model Show


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    Langganan Newsletter Kita

    Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

    Tututi Kita

    ing media sosial kita
    • liansu
    • lingfy
    • tuite (2)
    • youtube